Luova markkinoinnin kumppani kirkkaalla näkemyksellä.

Mikä on busineksenne kilpailuetu?

Nautin ideoinnista ja yhteisten ratkaisujen löytämisestä. Tutustunkin aina asiakkaan liiketoimintaan ja usein tämän pohjalta, kykenen jalostamaan kehitysideat käytännön suunnitelmiksi ja toteutuksiksi. Yksinhän tämä homma ei toimi, ja kaiken keskiössä onkin hyvä tiimi.

Ari Mäkinen

jutellaan: 0400 620026
kirjoitellaan: ari.makinen@ideavirta.fi

Mikä on teidän busineksen kilpailuetu?

Moi, olen Ari ja nautin ideoinnista ja yhteisten ratkaisujen löytämisestä. Tutustun yleensä aina asiakkaan liiketoimintaan ja usein tämän pohjalta, kykenen jalostamaan kehitysideat käytännön suunnitelmiksi ja toteutuksiksi. Yksinhän tämä homma ei toimi, ja kaiken keskiössä on hyvä tiimi.

jutellaan: 0400 620026

kirjoitellaan: ari.makinen@ideavirta.fi

Näin homma toimii kanssamme

Sinulle asiakkaana sujuvaa palvelua

Oletko asiakkaana törmännyt tilanteeseen, jossa useamman toimittajan kanssa pelaaminen ei olekaan ihan yksinkertaista? Jos brändisi rakentaja, sisältömarkkinoija ja analyytikkavelho eivät puhalla yhteen hiileen, edessä voi olla jumi. Lisätään tähän vielä videotuotanto ja verkkomainonta vaikka Googlen alustalla. Kuullostaako jo haastavalta johtaa? 

Ajatuksenamme onkin huolehtia asiakkaittemme tarpeista laajasti. 

Kumppaneille tekemisen meininkiä

Meidän tulee tuottaa lisäarvoa asiakkaittemme lisäksi myös kumppaneillemme. Tavoittelemme toimivaa yhteistyötä ja ihmisten osaamisen oikeaa hyödyntämistä. Pyrimme selkeisiin rooleihin, toimivaan kommunikointiin, hyviin bfiiffeihin ja reiluun taloudelliseen tapaan toimia. Kunnioitamme ihmisten erilaisuutta ja toivommekin tiimiläistemme olevan monipuolisesti erilaisia.

Lisätään tähän vielä oppimisasenne. Pyrimme ristiinoppimiseen, jossa voimme sparrata toistemme ajattelua ja työtapoja.

Tiimi ammattilaisia

Kumppanimme ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka työskentelevät monissa muissakin kuin Ideavirran tiimeissä. Nämä ihmiset ovat alansa kärkiosaajia, jotka sitoutuvat omaan kehitykseensä ja oppivat uutta jatkuvasti ja jakavat oppimaansa myös muille.

Antti

[ WordPress-kehittäjä ]
Antin supervoima on WP:n taivuttaminen, jota hän toteuttaa näppäimistöllään varsinkin silloin, kun WP:n tai Woon vakio-ominaisuudet eivät riitä. Koodi tuppaa olemaan tarkkaa ja sivut nopeita.

Sami

[ Copywriter ]
Sami on kokenut copywriter, joka pääsee nopeasti asian ytimeen. Hän sivaltaa yhdellä vedolla tarttuvan otsikon ja muotoilee helposti luettavan tekstin joka vie mennessään. Samat temput onnistuvat myös englanniksi.

Robin

[ WordPress-kehittäjä ]
Robin kykenee luomaan WP:n päälle erilaisilla ratkaisuilla juuri asiakkaan tarpeeseen sopivia toteutuksia. Työkalupakista löytyy niin page builder kuin Gutenberg osaamistakin.

Vesa

[ Visualisti ]
Kun graafikko on myös kuvataiteilija, voimme odottaa hyvää muoto-, väri- ja rytmisilmää. Vesan kädenjälki onkin aina tyylikästä ja vaikuttavaa.

Jarno

[ Visualisti & kuvaaja ]
Jarno on luova lahjakkuus, jonka kipinä loistaa erityisesti kuva- ja videotuotannossa. Kameran lisäksi Jarnon kädessä hiiri piirtää tyylikkäät logot ja kauniit leiskat.

Ari

[ asiakastyö & konseptisuunnittelu ]
Arin ammattitaito ja määrätietoinen projektien läpivienti keräävät kiitosta tiimiltä ja asiakkailta. Hänen syvä ymmärryksensä teknisten toteutusten ja visuaalisen ilmeen vaikutuksesta takaa menestyksen ja tyytyväiset asiakkaat.
Kuten varmasti arvasitkin, projekteissamme on apuna useita muitakin osaajia, hakukoneoptimoijista, markkinoinin automaation osaajiin, analytiikkavelhoihin, 3D-mallintajiin.
Ideavirta Oy / Reelininkatu 2, 02330 ESPOO